Er din bil klar til efterår og Vinter ?

Krogager Auto sørger for at din bil er klar til den mørke tid med dårligt sigte og vejgreb. Vi kan sikre dig mod en del ærgrelser, hvis du har forberedt dig på vinterens strabadser.

Vi checker bilens Lys og Lygter. I den ofte regnfulde og sjappede vintertid gælder det om at se og blive set i trafikken. Vi indstiller bla. bilens lygter, så du ikke blænder modkørende trafikanter.

Hjul og Dæk/Vinterdæk. I vinterens våde og glatte føre skrider bilen let ud = Farlige situationer. Vi kontrollerer dæk og skævslidning. Måske det ville være en god ide med et sæt vinter hjul til bilen ? Vi råder og vejleder.

Hjulophæng/Styretøj/Undervogn og Bremser. Vi kontrollerer for slør, tæring og skævbremsning, så man ikke får ubehagelige overraskelser under kørslen.
Er din undervogn klar til at kunne klare de seriøse mængder salt, sne og sjap ?

Motor/forebyg start problemer. Vi kontrollerer tændingen og skifter om nødvendigt tænddele samt checker batteriet, køle- og ladesystemet.

Efter endt service/eftersyn får du en tube silicone til bilens lister, således at de ikke fryser fast i vinter kulden...

Ring 7533 9132 for bestilling af Vintereftersyn. 

 Klik på billederne her under for at se et større billede.

imageimageimageimageimage

Krogager Auto | Pileallé 12, Krogager | 7200 Grindsted | Tlf/Fax: +45 75 33 91 32 Mobil: +45 21 24 72 38

Copyright © 2016. All Rights Reserved.